cIntA zAffiEka

sekuat mana kita setia , sehebat mana kita merancang , selama mana kita menunggu , sekeras mana kita bersabar , sejujur mana kita meneruma dirinya , jika takdir ALLAH menentukan yang kita bukan dengan dirnya , kita tidak akan dapat bersama dengannya , jika memang telah ditakdirkan dia jodoh kita , kita tetap akan bersama dengannya . itu kerana tulang rusuk dan pemiliknya tidak akan pernah tertukar dan akan bertemu pada saat yang tepat mengikut ilmuNya , InsyaAllah . tiada yang kebetulan melainkan semuanya telah tertulis dan dirancang oleh yang maha Esa . . .












Rabu, 23 Januari 2013

Malam MAULIDUR RASULL



(Afiqa Ezzati)
hal Nur Rabiatul Aqilah x settle lagi timbul Nor Fadzilah . Nor Fadzilah still jadi tande tanye timbul pulak Afiqa Ezzati . ape seyh ? ? ? aku xde niat pun nak cari silap diew , aku tengok FB kirin , then aku klik FB diew AZZAF FRANCO . . . aku tengok satu2 pic diew . then ade 1 pic kasut kecik , di like oleh Afiaq Ezzati . aku saje jew nak tengok sape pompan tu , giler bapak terkejot ! cover fhoto diew ngan laki aku ? ! ? hati aku time tu macam nak pecah kowt . . . FUCKER ! ! !  aku call kuchik n tanye pasal pic tu , diew kate pic tu pic lame . . . haha ! kelakar . aku xtau la diew cakap tu betol atau saje nak reda kan marah aku . . . tapi memang SIAL la kan . aku tengah PREGNANT anak diew kowt . aku nie ISTERI diew kew POMPUAN SIMPANAN diew ? haih . . . entah lah . banyak sangat cerita pasal pompan , ramai sangat yang sampaikan kat aku yang diew memang banyak BETINA . . . aku tau diew caner sebelum kitorang NIKAH . . . tapi aku tak tau pulak time aku tengah bawak anak diew pun diew still tak boleh nak fikir . . . haih . . . aku tak tau sampai bile diew akan terus berpeleseran dikelilingi perempuan . . . bile diew nak berubah . ALLAH jew la yang lindungi hubungan aku dan diew . . .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan